پنجشنبه, ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی منطقه 4 کشور

چهارمین نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی غیر دولتی- غیر انتفاعی منطقه 4 کشور با حضور فعال رئیس محترم مؤسسه، معاون محترم فرهنگی، اعضای محترم هیأت مؤسس در روز پنج شنبه 96/03/04 به میزبانی مؤسسه آموزش عالی الوند همدان در هتل پارسیان همدان برگزار شد. در این مراسم پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی خانم دکتر دانشخواه ریاست محترم مؤسسه ضمن عرض خوش آمد گویی به مهمانان و معرفی مؤسسه اظهار داشتند در این مؤسسه استانداردهای آموزشی در بالاترین سطح رعایت می شود و بسیاری از دانشجویان این مرکز در دانشگاه های معتبر کشور پذیرش می شوند. در ادامه معاون محترم فرهنگی جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید آقا حسینی ضمن عرض خوش آمد گویی به بیان ریشه های فرهنگی در طول تاریخ پرداختند. در ادامه سه نشست با موضوعات فرهنگی برگزار گردید که اعضای شرکت کننده در نشست به بحث و تبادل نظر پرداختند.